Reisenthel Carrybag

De Reisenthel Carrybag: de perfecte mix van stijl en functionaliteit

Het origineel, fel begeerd, welbekend en heden ten dage een klassieker onder de boodschappenmanden: de Reisenthel Carrybag! Weg met die saaie boodschappentas! Doe voortaan je boodschappen met deze handige boodschappenmand. Te verkrijgen in vele hippe kleuren en prints en zodoende ook steeds populairder bij jongere mensen. Door het aluminiumframe behoudt de Carrybag zijn vorm en in combinatie met het hoogwaardige polyesterweefsel krijgt hij een moderne look. Ook aan comfort is gedacht: geen striemen in je hand van snijdende tasjes, de met foam omwikkelde handgreep zorgt ervoor dat ook een volle Carrybag aangenaam in de hand ligt en kan omgeklapt worden als je hem niet gebruikt.

Duurzaam, gemaakt van Gerecyclede PET-flessen

Bij Reisenthel is duurzaamheid meer dan alleen een trend; het is een kernwaarde die verweven zit in het DNA van het merk zelf. Met een diepgewortelde toewijding aan het milieu en onze planeet, heeft Reisenthel zichzelf ten doel gesteld om zijn collectie geleidelijk om te schakelen naar gerecyclede materialen. Het bovenmateriaal van de Reisenthel Carrybag is vervaardigd van gerecyclede PET-flessen. Dit betekent dat elke keer dat je deze tas gebruikt, je bijdraagt aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu. Daarnaast is de Carrybag ook nog eens uiterst praktisch. Met een ruim binnenvak voorzien van een ritssluiting, kun je gemakkelijk kleine items zoals sleutels, portemonnee of telefoon opbergen zonder ze te verliezen. Het stabiele aluminium frame en de harde bodem met vijf voetjes zorgen ervoor dat de tas stevig op de grond blijft staan, zelfs wanneer hij volgeladen is. De zacht omwikkelde handgreep biedt comfortabel dragen en kan worden omgeklapt voor gemakkelijke opslag voor thuis of in de auto. De Carrybag is verkrijgbaar in een diverse trendy kleuren en prints. Reisenthel heeft ook een isolerende boodschappenmand in het assortiment, de Carrybag ISO. De Reisenthel Carrybag ISO is ontworpen met een geïsoleerd binnenvak dat je boodschappen koel houdt terwijl je onderweg bent. Of het nu gaat om verse producten, bevroren voedingsmiddelen of gekoelde dranken, deze isolerende voering zorgt ervoor dat je items op de juiste temperatuur blijven, zelfs op warme dagen.

Doe jij voortaan ook boodschappen met de Reisenthel Carrybag?

Of je nu te voet naar de markt gaat, even op de fiets naar de buurtwinkel, of met de auto naar de supermarkt. Met de Reisenthel Carrybag wordt het boodschappen doen niet alleen een stuk gemakkelijker, maar draag je ook bij aan een groenere wereld terwijl je stijlvol boodschappen doet. Maes en Hills is officieel Reisenthel dealer en heeft de complete collectie Carrybags. Als je wat meer boodschappen moet doen, kijk dan eens naar de Reisenthel Carrycruiser, ook super praktisch. Dit is een hippe booschappentrolley met een ruim binnenvak en verschillende zijvakken, zodat je al jouw boodschappen in 1 keer kunt meenemen. Door de soepele wieltjes en het telescopisch handvat is deze boodschappentrolley gemakkelijk te vervoeren. En in de winkel hang je de Carrycruiser gewoon vast aan je winkelwagen. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem gerust met ons contact op. Stuur ons een mailtje of misschien nog gemakkelijker, bel ons eventjes. Dan staan wij je direct te woord. Veel plezier met het shoppen :-)