Betalen

Veilig online shoppen

Bij Maes & Hills kan je veilig en vertrouwd online winkelen. Onze website is beveiligd dmv een SSL-certificaat. Vanaf het moment dat je overgaat naar betalen, schakelt de website automatisch over naar beveiligde modus. Je komt op beveiligde betaalpagina's en het is dus nooit nodig om op onze website gevoelige betaalinformatie in te vullen.

Betaalmethodes

iDEAL (NL)

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, via je eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Je betaalt snel, eenvoudig en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Betalen met iDEAL is bij Maes & Hills altijd volledig gratis.

Creditcard

Bij Maes & Hills zijn creditcards van MasterCard, Visa en American Express meer dan welkom. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Na controle van je creditcardgegevens, wordt jouw bestelling die dag nog verstuurd.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard is bij Maes & Hills altijd volledig gratis.
 • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

PayPal

Bij Maes & Hills kun je eenvoudig betalen via PayPal met enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord. Je betaling is onmiddellijk geregistreerd, dus we kunnen je bestelling direct versturen.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met PayPal is bij Maes & Hills altijd volledig gratis. 
 • Je kan veilig aankopen doen zonder je financiële gegevens door te geven.

Vooruitbetaling

Uiteraard kan je bij Maes & Hills vooruitbetalen. Vermeld bij de overschrijving altijd het ordernummer. Je vindt dit terug op jouw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:
Maes-Hills Collection
IBAN: BE29 3630 1709 3864
BIC: BBRUBEBB

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling, houd rekening met één tot twee werkdagen transfertijd. Na ontvangst van de betaling, krijg je een e-mail met de ontvangstbevestiging en wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Je krijgt 3% korting op het aankoopbedrag! 
 • Kies deze optie als het moment van betaling jou uitkomt

Afterpay, voor onze klanten in Nederland en België

Natuurlijk biedt Maes & Hills ook de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay. Met een App kun je betaaloverzichten inzien en betalingen doen. Als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay, dan kan je achteraf betalen tot een bedrag van € 350,00. Heb je dit reeds eerder gebruikt, dan kan je betalen tot een bedrag van € 500,00.

Waarom zou ik kiezen voor achteraf betalen met Afterpay?

 • Betalen met AfterPay is veilig en eenvoudig. 
 • Het inningsbeleid wordt als erg consumentvriendelijk ervaren.

Bancontact/Mister Cash, voor onze klanten met een Belgisch rekeningnummer

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is veilig en snel. Kies bij Maes & Hills voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je komt automatisch op de vertrouwde site van jouw bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met een authentificatiemiddel. Afhankelijk van de bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank. 
 • Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Maes & Hills altijd volledig gratis.

Sofort Banking, voor onze klanten in Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Zwitserland

Betaal bij Maes & Hills met SOFORT Banking, veilig en direct betalen via een online overschrijving. Selecteer jouw bank en voer de gegevens voor internetbankieren in.

Waarom kiezen voor Sofort Banking?

 • Je betaalt snel, vertrouwd en veilig online via je eigen bank.
 • Je hoeft geen account aan te maken en het is dan ook niet nodig om je te registreren.

Giropay (alleen voor klanten uit Duitsland)

Heb je een rekening bij de Sparkasse, Postbank, Volksbanken, Raiffeisenbank, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank, dan kan je bij Maes & Hills ook betalen met Giropay. Betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving.

Waarom kiezen voor Giropay?

 • Je betaalt snel, vertrouwd en veilig online via je eigen bank. 
 • Betalingen via Giropay worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling onmiddelijk daarna kunnen verzenden.

Achteraf betalen met Klarna (Alleen voor klanten uit Duitsland en Oostenrijk)

Ook achteraf betalen met Klarna kan bij Maes & Hills Collection. Je hoeft nooit je bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen afgeleverd zijn. 

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betaalmogelijkheden. De betaling wordt gedaan aan Klarna:

Rekening: De betalingstermijn is 14 dagen na levering van de goederen / ticket / of in andere diensten, de levering van de dienst. U vindt de factuurvoorwaarden en -voorwaarden voor aankoop in Duitsland hier en voor leveringen naar Oostenrijk hier.
Huurkoop (alleen beschikbaar in Duitsland): Met de financieringsdienst van Klarna kunt u flexibel in maandelijkse termijnen van ten minste 1/24 van het totale bedrag (maar ten minste 6,95 euro) kopen of betalen met betaalopties die in de internetkassa staan vermeld. De betaling in termijnen is verschuldigd aan het einde van de maand na het indienen van een maandelijkse factuur door Klarna. Voor meer informatie over huurkoop, inclusief de Algemene Voorwaarden en de Europese norm consumentenkrediet klik hier.

Het gebruik van de factuur met betaalmethodes, aflevering op afbetaling en automatische incasso vereist een positieve kredietcontrole. In dit opzicht zullen wij uw gegevens in verband met de aankoop doorgeven aan Klarna een adres en credit check. Begrijp alsjeblieft dat we je alleen deze betaalmethoden kunnen aanbieden die zijn toegestaan op basis van de resultaten van de kredietcontrole. Meer informatie en Klarnas-gebruiksvoorwaarden voor Duitsland vindt u hier en voor Oostenrijk hier. Algemene informatie over Klarna is hier te vinden. Uw persoonlijke gegevens worden door Klarna behandeld in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en zoals aangegeven in Klarna Privacy reglement Duitsland / Oostenrijk.

Waarom kiezen voor Klarna?

 • Je betaalt pas na ontvangst van je aankoop
 • Betaalperiode - altijd 14 dagen
 • Je hoeft nooit jouw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven

Betaalvoorwaarden

Alle prijzen van de artikelen van de Maes & Hills zijn steeds inclusief BTW.

Wij trachten in de webshop steeds bij elk artikel de juiste prijs te vermelden. De prijs in de shopping bag is steeds bindend, ook als deze verschilt van andere prijsaanduidingen in de webshop.