Ruilen & retourneren

Bij Maes & Hills Collection kun je je bestelling binnen 60 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Op deze pagina kun je zelf een ruiling aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice, service@maeshillscollection.com of + (31) 43 4098293, jouw retour aan te melden via onze portal of ons retourbeleid te lezen.

Hoe krijg ik een nieuw retouretiket?

Start het ruil- of retourproces door op onderstaande knop te klikken:


1. AANMELDEN

Selecteer binnen 60 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retourmethode. Het retourproces kan alleen worden opgestart als alle artikelen zijn verzonden.


2. INPAKKEN

Pak je items in en plak het retouretiket op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen.


3. VERSTUREN

Breng je pakket binnen een week na het aanmelden naar afgiftepunt of laat je pakket ophalen door gebruik te maken van de ophaalservice (afhankelijk van welke retour methode je hebt gekozen).


4. TERUGBETALING

Zodra ons distributiecentrum jouw retour heeft ontvangen ontvang je binnen 15 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna-factuur.

Let op: Als je Klarna als betaalmethode hebt gekozen, heb je een betalingstermijn van 30 dagen. Als u de betalingstermijn wilt verlengen, neem dan contact op met Klarna.

 

QLS
QLS is onze vervoerder en verwerkt alle retouren wanneer je een label koopt via ons retourportaal.

Transportbedrijven

 
Prijs:  €1,95  €2,95
Afgeefpunt:  Pakketshop vinden Pakketshop vinden
Geen Printer:
Verzekering:  ✓ tot €500 ✓ tot €500
Track & Trace: 

Retourvoorwaarden:

 • Je hebt een bedenktijd van 60 dagen. Als je Klarna als betaalmethode hebt gekozen, houd er dan rekening mee dat Klarna een betalingstermijn van 30 dagen heeft.
 • Ruilen voor een andere maat van hetzelfde product is gratis. Je kunt je ruiling online registreren via ons retourportaal. Als je Klarna als betaalmethode hebt gekozen, registreer het artikel dat je wilt ruilen dan niet als retour in de Klarna-app.
 • De artikelen moeten in dezelfde staat verkeren als waarin je ze hebt ontvangen, met alle originele labels en verpakkingen, zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden. Als een artikel defect is of labels mist, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.
 • Je kunt artikelen retourneren met ons retourlabel ter waarde van €1,95 (inclusief verzekering) door je retour online aan te melden via ons retourportaal. Een overzicht van de verschillende aanbieders vind je onderaan deze pagina.
 • Je kunt meerdere bestellingen in één pakket naar ons terugsturen. Meer informatie hierover vind je onderaan deze pagina.
 • Als je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen. Meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst! Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via service@beautifulbrideshop.com. Onze algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

 

Meerdere bestellingen in één doos retourneren

Als je meerdere bestellingen in één doos wilt retourneren, is dat geen probleem. Meld je retouren aan in ons retourportaal en schaf in totaal één retourlabel aan. Je kunt de overige zendingen aanmelden zonder een label aan te schaffen. Schrijf alle ordernummers van de bestellingen in de doos duidelijk op de retourformulieren en voeg deze formulieren bij de doos. Let er ook op dat er meerdere retouren zijn, zodat we zeker weten dat je retour goed verwerkt wordt.

 

Verkeerde of beschadigde goederen ontvangen

Als je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via service@maeshillscollection.com. We vinden dit erg vervelend en zullen proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voeg foto's van het beschadigde artikel (en eventueel foto's van de verzenddoos) bij je e-mail zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

EU-landen

Retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant. De retourkosten voor een label beginnen vanaf €1,95. De prijzen van de labels variëren per land. De prijzen gelden alleen als je de door ons aangeboden labels gebruikt via ons retourformulier. Als je op een andere manier wilt retourneren, bijvoorbeeld met een andere verzenddienst, kunnen de kosten afwijken. Als je de artikelen vanuit een ander land retourneert, zijn alle retourverzendkosten voor jouw rekening.

Vanaf 1,95 €

 • Nederland
 • België
 • Duitsland

3,95 €

 • Frankrijk
 • Luxemburg
 • Oostenrijk

Niet-EU

Je hebt het recht om de bestelling binnen 60 dagen na ontvangst van de producten te retourneren. We kunnen geen retourlabels leveren voor landen buiten de EU, zoals het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending, douanedocumenten en andere gerelateerde kosten. Voer slechts één bestelling in als retour in het retourportaal en voeg het ingevulde retourformulier bij het pakket. Bewaar het verzendbewijs totdat je retourzending door ons is verwerkt. Het pakket kan naar het volgende adres worden gestuurd:

 

Retouradres

Als je geen gebruik wilt maken van onze retourmogelijkheden, kun je je retour ook op je gemak naar ons terugsturen. Dit kan naar het volgende adres:

Maes & Hills Collection
Paalsteenlaan 38
3620 Lanaken
België