Ruilen & retourneren

Retourneren (herroepingsrecht)

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dat vinden we vervelend, maar dat kan gebeuren natuurlijk. Je mag de artikelen binnen 100 dagen gratis ruilen of terugsturen.

Hoe retourneer of ruil ik een product?

Volg a.u.b. indien mogelijk de onderstaande procedure:

  • Vul binnen 100 dagen na ontvangst het online retourformulier in. 
  • Na het aanmelden van je retour, ontvang je nog dezelfde dag van onze klantenservice een mail met instructies voor het printen van een retourlabel. 
  • Gebruik dezelfde doos om het product in te pakken, dat is wel zo gemakkelijk. 
  • Je print het verzendlabel en plakt dit op de doos of je schrijft het retournummer en het retouradres zelf op de doos.
  • Je ontvangt een track-&- trace-code waarmee je de geretourneerde artikelen kunt volgen. Dit is ook jouw verzendbewijs. Zodra het pakket in ons magazijn is, sturen we je een bevestiging per mail.

Let op: vanaf 100 dagen na ontvangst van het artikel is het niet meer mogelijk om terug te sturen. Je hebt wel nog 2 jaar garantie op het gekochte artikel.

Wij gaan ervan uit dat teruggestuurde artikelen of ruilartikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn.

Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat jouw artikel is aangekomen in ons magazijn volgens de track & trace informatie en dat je nog geen bevestiging van ontvangst hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we jouw retour in behandeling nemen. Je wilt het artikel niet ruilen maar je geld terug? Ook dat kan natuurlijk. Wij storten je dan de betaalde prijs voor de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de retour.