Maes & Hills Christmas Sale - 20% kortingscode: XMASSALE2018

Piquadro

Piquadro

Piquadro is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve zakelijke tassen en accessoires. De zakelijke tassen en accessoires van Piquadro onderscheiden zich door de hoge mate van functionaliteit en hun krachtige, herkenbare ontwerp. Dit ontwerp staalt Italiaanse elegantie en originaliteit uit.

Lees meer

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Solden Piquadro Blue Square orange leren laptoptas 15"
  2. Solden Piquadro Black Square leren laptoptas 15", bruin
  3. Solden Piquadro Black Square " tobacco" leren laptoptas 15"
  4. Solden Piquadro Blue Square mokka leren laptoptas 15"
  5. Solden Piquadro Black Square laptoptas 15" zacht bruin kalfsleer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Italiaanse tassen en accessoires van hoge kwaliteit

Piquadro is een Italiaans merk en dit zie je terug in de passie van het merk, maar ook in de creativiteit achter de producten van Piquadro en het professionele stijlgevoel van het merk. Daar komt nog bij dat Piquadro enkel met de beste materialen werkt bij het maken van zakelijke tassen en accessoires, zoals het een authentiek Italiaans merk betaamt. Door de beste materialen te gebruiken, hebben alle producten van Piquadro een lange levensduur.

Piquadro: Italiaanse tassen met een zorgvuldig ontwerp

Het merk Piquadro produceert niet zomaar tassen en accessoires. Alle producten van het merk zijn het resultaat van een zorgvuldig ontwerp. Het Italiaanse bedrijf beheert diverse patenten voor de technische en functionele innovaties in de ontwerpen. Zelfs het kleinste detail is onderzocht en ontworpen door een team van ervaren, gepassioneerde en professionele ontwerpers. Koop je een Piquadro laptoptas of Piquadro rugzak van bijvoorbeeld de Blue Square collectie, dan heb je de garantie dat je een product koopt met een functioneel en stijlvol ontwerp dat gebaseerd is op uitvoerig onderzoek en langdurige ontwerpsessies.