M&H Back to School 20%! Kortingscode: BTS24

*Korting geldt alleen voor niet afgeprijsde artikelen en bij een besteding van > €25,-.

Belluga

Belluga

Belluga is een Belgisch merk dat al jaren gespecialiseerd is in het ontwerpen van produceren van exclusieve handtassen en andere stijlvolle lederwaren. Het merk staat garant voor klasse en vakmanschap en dit zie je zeker terug in de vele exclusieve handtassen van Belluga. Zo zien alle Belluga handtassen er stijlvol, luxe en elegant uit en zijn alle tassen bovendien op het hoogste niveau afgewerkt.

Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Exclusieve handtassen voor de stijlvolle vrouw

De exclusieve handtassen van Belluga weerspiegelen de stijlvolle leefwereld waarin zelfbewuste vrouwen zichzelf moeiteloos herkennen. De stijlvolle en zelfbewuste vrouw krijgt bij Belluga een ruime keuze exclusieve handtassen, in verschillende stijlvolle collecties. Het maakt niet uit welke smaak je hebt en wat voor handtas dames je precies zoekt, want Belluga heeft voor iedere stijlvolle en zelfbewuste vrouw de perfecte handtas.

Belluga handtassen dames van de beste materialen

Belluga gebruikt alleen hoogwaardige materialen bij het produceren van de exclusieve handtassen van het gerenommeerde merk. Koop je een handtas van dit merk, dan weet je zeker dat je hoge kwaliteit in huis haalt. Ook weet je zeker dat je jaren plezier hebt van jouw exclusieve handtas.