Terug naar school na de vakantie: vergeet je tas niet!

Terug naar school na de vakantie: vergeet je tas niet!

Anders dan schoolweken vliegen vakantieweken vaak als een raket voorbij. Voor je het weet is de zomervakantie weer achter de rug en moet je weer naar school. Op zich is dat belangrijk, want zonder schooldiploma's kom je tegenwoordig niet zo ver. Maar toch is een vakantie ook wel lekker, toch? Als het begin van het schooljaar nadert, is het slim om tijdig te zorgen dat je alle benodigde schoolspullen bij elkaar hebt. 

Wat moet je allemaal in huis hebben voor school begint? 

Als school weer voor de deur staat, moeten er allerlei spullen gekocht worden die je als leerling op school nodig hebt. Denk aan een voorraad goede schriften, zowel ruitjes- als lijntjesschriften, maar ook benodigdheden als een rekenmachine, passer, een partij pennen, gum en potloden. Natuurlijk koop je ook een stoere, leuke agenda en misschien zelfs wel een handige kleine laptop om tijdens de les aantekeningen te kunnen maken, mits dat op jouw school mag natuurlijk. Maar het meest cruciale onderdeel van de schoolspullen is toch echt een mooie en kwalitatief goede rugzak. Een rugzak is het eerste dat klasgenootjes van jou zien en deze moet er dan ook tof uitzien. Naast het uiterlijk van de rugzak, moet deze ook stevig en sterk zijn. Een sterke rugzak die jouw schoolboeken en spullen goed houdt en beschermt tegen bijvoorbeeld regen en vocht is erg belangrijk en een slimme investering. Je wilt immers niet dat je aan het eind van het schooljaar een flinke schadevergoeding moet betalen omdat de schoolboeken beschadigd zijn of dat je nieuwe schoolspullen moeten kopen, zoals een dure rekenmachine, omdat die door de regen kapot zijn gegaan. Zorg daarom dat je een rugzak van topkwaliteit koopt. Het merk Eastpak staat over het algemeen goed bekend en is een prima keuze. Rugzakken van dit merk zijn multifunctioneel en bruikbaar voor schoolboeken, maar ook als stevige tas om jouw gymspullen in op te bergen of als rugzak wanneer je met je ouders op vakantie gaat. 

Rugzakken van het merk Eastpak 

Wie een rugzak van Eastpak koopt, weet één ding zeker: dit merk is sterk, mooi en gaat lang mee. Eastpak heeft tal van rugzakken voor school in de collectie, waartussen altijd wel een schooltas te vinden is die bij jouw smaak past. De rugzakken van Eastpak zijn lekker groot, zodat er veel inpast: jouw schoolboeken, een agenda, een laptop en ook je broodtrommel past er natuurlijk in. 

Qua modellen, uitvoering, design en kleuren biedt Eastpak veel keuze. Zo kun je denken aan fraaie modellen als de Eastpak Morius, de Eastpak Floid of de Eastpak Padded Pak'r. Stuk voor stuk goed betaalbare rugzakken met een strak ontwerp en natuurlijk een lange levensduur. Fraai is zeker ook het uniek ontwerp van de Eastpak Back to Work, het model Out of Office of de tijdloze Eastpak Provider Backpack. En zo zijn er nog veel meer modellen op te noemen van Eastpak die indruk maken. 

Bekijk nu de Eastpak rugtassen van Maes en Hills 

Alle gangbare modellen Eastpak rugtassen kun je kopen in de uitgebreide webshop van Maes en Hills. Wij hebben niet alleen een enorm aanbod aan kwaliteitsrugzakken van Eastpak, maar verkopen ook andere topmerken die als schooltas gebruikt kunnen worden. Wij hebben een groot assortiment aan diverse schooltassen, waarvan ook ook diverse schooltassen in de aanbieding zijn. Wij hebben een ruime voorraad en vandaag besteld is morgen in huis. Bekijk nu het voordelige en ruime assortiment via onze webshop!