Nieuwe tassen trends 2018-2019

Nieuwe tassen trends 2018-2019

Ieder jaar zijn er weer nieuwe modetrends, ook in de tassenwereld. Wil je dit jaar een nieuwe tas kopen en wil je dat dit item op en top trendy is? Dan is het goed om te weten dat de nieuwe tassen trends van 2018-2019 zijn. We beschrijven de vijf belangrijkste trends in dit artikel.

Hoogwaardige materialen

Kwaliteit wordt steeds belangrijker in de modewereld. Een tas moet er niet alleen mooi uit zien, maar bovendien van hoogwaardige materialen gemaakt worden. Een tas van hoogwaardige materialen gaat namelijk niet alleen langer mee dan een tas van slechte materialen, maar ziet er bovendien luxer en stijlvoller uit.

Duurzame tassen

Steeds meer mensen vinden het belangrijk duurzame aankopen te doen. Ook in de tassenwereld wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Wil je een nieuwe tas kopen zonder het milieu te schaden, dan koop je een tas van een duurzame materiaalsoort. Er worden zelfs tassen gemaakt van appels! Nu hoef je niet met een appeltas door het leven als je rekening wil houden met het milieu, maar is het wel verstandig én trendy om een tas van duurzaam leer te kopen.

Natuurlijke kleuren

Zeker in de winter, dragen we graag tassen met natuurlijke kleuren. Dit zijn kleuren als bruin, beige (zand) en grijs. Daarnaast zijn pastelkleuren helemaal in op dit moment. Wil je niet alleen bruine, beige en grijze tassen dragen, dan kun je een tas in een lichte pasteltint kopen. Deze tas valt net wat meer op dan tassen met natuurlijke kleuren, maar blijft wel lekker subtiel.

Praktische tassen met stijl

Veel mensen denken dat praktische tassen er niet echt mooi uit kunnen zien. Maes & Hills bewijst dat zelfs de meest praktische tassen stijl kunnen hebben. De tassen van Maes & Hills hebben stuk voor stuk een praktische indeling, maar hebben bovendien een prachtig design, zijn gemaakt van de mooiste materialen en hebben prachtige kleuren. Zo doet Maes & Hills mee met een belangrijke tassentrend voor 2018-2019, namelijk de combinatie van praktisch en stijl.

Leer en metaal

De laatste tassentrend van 2018-2019, heeft te maken met de materialen van tassen. De meest trendy tassen zijn gemaakt van leer, maar hebben wel een metalen detail. Dit kan een metalen sluiting zijn, maar ook een metalen ketting om de tas over de schouder te dragen. Door leer en metaal met elkaar te combineren, ziet een tas er net iets stoerder uit. Zo krijgt een tas met een natuurlijke uitstraling net wat meer 'edge'.

Natuurlijk kies je helemaal zelf hoe stoer jouw nieuwe tas moet worden. Door een tas met een klein metalen detail aan te schaffen, blijft het accessoire er vooral natuurlijk, subtiel en rustig uit zien. Koop je een tas met een groot metalen element, zoals een schouderketting, dan ziet de tas er iets stoerder uit. Ook valt de tas hierdoor wat meer op.