De perfecte tas voor moederdag

De perfecte tas voor moederdag

Moeders zijn er in verschillende types en maten, net als tassen. Er is dan ook geen betere manier om een moeder blij te maken dan met een tas. Want wie wordt daar nou niet gelukkig van? Gezien het feit dat het elk jaar lastiger wordt om moeders te verrassen, zullen wij je even een handje helpen. Vind de perfecte tas voor moederdag!

 

Eastpak tas voor de sportieve moeder

De sportieve moeder is vaak te vinden in de sportschool, op de fiets en wandelend door het park. Naast het verzorgen van haar kinderen houdt ze ervan om zichzelf goed te verzorgen door regelmatig een work-out in te plannen. Voor dit soort moeders zijn de tassen van Eastpak zeker aan te raden. Deze tassen zijn uitermate geschikt voor sporten en zijn verkrijgbaar in grote maten, zodat alle spullen mee kunnen in de tas.

Socha tas voor de werkende moeder

De werkende moeder is een moeder die je eigenlijk niet zo vaak ziet. Ze werkt heel hard om het gezin te onderhouden en is dan ook vaak weg. Om deze reden is het juist extra leuk om haar een geschikt cadeau te geven op moederdag, want je geeft haar iets nuttigs en je kan haar eindelijk met iets leuks verwennen naar al het werken. Ben jij al bekend met de laptoptassen van Burkely, Socha en Picard? Bekijk ze snel op onze website en kies de tas uit die het meest bij jouw moeder past.

Cowboysbag luiertas voor de kersverse moeder

De kersverse moeder is een vrouw die nog niet zo lang moeder is. Zij heeft haar handen altijd vol en is vaak dicht in de buurt van haar kind. Maar heeft ze ook een geschikte tas voor alle spullen die zij met zich mee moet sjouwen? Misschien is een luiertas van Cowboysbag wel hét ultieme cadeau voor deze moeder. Hier kan ze genoeg luiers, crèmes, doekjes en andere benodigdheden in op bergen en makkelijk met zich meenemen. Plus, een extra voordeel is dat deze tas inclusief een verschoonmatje wordt geleverd.

Handtas cognac voor de klassieke moeder

Is jouw moeder ervoor gemaakt om moeder te zijn en is zij het perfecte stereotype? Maakt zij weinig tijd vrij voor zichzelf, omdat haar kinderen altijd op nummer één staan. Dan zal zij vast blij worden van een tas van Marta Ponti, Belluga of Bridas. Deze tassen zijn geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en outfit, zodat de moeder weinig hoeft na te denken over welke tas ze mee zal nemen. En weet je wat nog fijner is? Een mooie nieuwe tas is een goed excuus voor je moeder om eens even de hort op te gaan!

Gianni Chiarini, Patrizia Pepe of Liebeskind voor de trendy moeder

De trendy moeder is heel moeilijk te herkennen, omdat zij er altijd heel jong bij loopt. Haar outfits zijn volgens de modetrends en soms zelfs wat moderner dan die van haar kind(eren). Naast het verzorgen van haar kinderen, is zij erg gefocust op haar persoonlijke verzorging. Ken jij zo’n moeder of heb jij zo’n moeder? Dan weten wij wel zeker dat je haar heel erg blij zal maken met een van de stijlvolle tassen van Liebeskind, Gianni Chiarini of Piquadro. Deze tassen zijn prachtig afgewerkt en hebben unieke details.

Portemonnees en toilettassen

Heeft jouw moeder al genoeg tassen? Of heb je misschien een wat kleiner budget? Bekijk dan eens ons assortiment aan portemonnees en toilettassen. Natuurlijk zijn tassen erg mooi, maar portemonnees en toilettassen zijn ook erg mooi en zeer praktisch. Je gebruikt ze immers elke dag. Van trendy van Patrizia Pepe portemonnees en toilettassen tot tijdloze portemonnees en toilettassen: in onze webshop vind je het allemaal.

Wat wordt jouw cadeau?

Ben je er al uit wat voor cadeau het gaat worden? Of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Bekijk gerust ons assortiment en laat je inspireren. Voor vragen kan je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen, want wij helpen je graag verder.