M&H Mid Season Deals 20%! Kortingscode: MSD24

*Korting geldt alleen voor niet afgeprijsde artikelen en bij een besteding van > €25,-.

  1. Terug naar school na de vakantie: vergeet je tas niet!

    Terug naar school na de vakantie: vergeet je tas niet!

    Terug naar school na de vakantie: vergeet je tas niet!

    Anders dan schoolweken vliegen vakantieweken vaak als een raket voorbij. Voor je het weet is de zomervakantie weer achter de rug en moet je weer naar school. Op zich is dat belangrijk, want zonder schooldiploma's kom je tegenwoordig niet zo ver. Maar toch is een vakantie ook wel lekker, toch? Als het begin van het schooljaar nadert, is het slim om tijdig te zorgen dat je alle benodigde schoolspullen bij elkaar hebt. 

    Wat moet je allemaal in huis hebben voor school begint? 

    Als school weer voor de deur staat, moeten er allerlei spullen gekocht worden die je als leerling op school nodig hebt. Denk aan een voorraad goede schriften, zowel ruitjes- als lijntjesschriften, maar ook benodigdheden als een rekenmachine, passer, een partij pennen, gum en potloden. Natuurlijk koop je ook een stoere, leuke agenda en misschien zelfs wel een handige kleine laptop om tijdens de les aantekeningen te kunnen maken, mits dat op jouw school mag natuurlijk. Maar het meest cruciale onderdeel van de schoolspullen is toch echt een mooie en kwalitatief goede rugzak. Een rugzak is het eerste dat klasgenootjes van jou zien en deze moet er dan ook tof uitzien. Naast het uiterlijk van de rugzak, moet deze ook stevig en sterk zijn. Een sterke rugzak die jouw schoolboeken en spullen goed houdt en beschermt tegen bijvoorbeeld regen en vocht is erg belangrijk en een slimme investering. Je wilt immers niet dat je aan het eind van het schooljaar een flinke schadevergoeding moet betalen omdat de schoolboeken beschadigd zijn of dat je nieuwe schoolspullen moeten kopen, zoals een dure rekenmachine, omdat die door de regen kapot zijn gegaan. Zorg daarom dat je een rugzak van topkwaliteit koopt. Het merk Eastpak staat over het algemeen goed bekend en is een prima keuze. Rugzakken van dit merk zijn multifunctioneel en bruikbaar voor schoolboeken, maar ook als stevige tas om jouw gymspullen in op te bergen of als rugzak wanneer je met je ouders op vakantie gaat. 

    Rugzakken van het merk Eastpak 

    Wie een rugzak van Eastpak koopt, weet één ding zeker: dit merk is sterk, mooi en gaat lang mee. Eastpak heeft tal van rugzakken voor school in de collectie, waartussen altijd wel een schooltas te vinden is die bij jouw smaak past. De rugzakken van Eastpak zijn lekker groot, zodat er veel inpast: jouw schoolboeken, een agenda, een laptop en ook je broodtrommel past er natuurlijk in. 

    Qua modellen, uitvoering, design en kleuren biedt Eastpak veel keuze. Zo kun je denken aan fraaie modellen als de Eastpak Morius, de Eastpak Floid of de Eastpak Padded Pak'r. Stuk voor stuk goed betaalbare rugzakken met een strak ontwerp en natuurlijk een lange levensduur. Fraai is zeker ook het uniek ontwerp van de Eastpak Back to Work, het model Out of Office of de tijdloze Eastpak Provider Backpack. En zo zijn er nog veel meer modellen op te noemen van Eastpak die indruk maken. 

    Bekijk nu de Eastpak rugtassen van Maes en Hills 

    Alle gangbare modellen Eastpak rugtassen kun je kopen in de uitgebreide webshop van Maes en Hills. Wij hebben niet alleen een enorm aanbod aan kwaliteitsrugzakken van Eastpak, maar verkopen ook andere topmerken die als schooltas gebruikt kunnen worden. Wij hebben een groot assortiment aan diverse schooltassen, waarvan ook ook diverse schooltassen in de aanbieding zijn. Wij hebben een ruime voorraad en vandaag besteld is morgen in huis. Bekijk nu het voordelige en ruime assortiment via onze webshop!

    Read more
  2. Socha business bags: doordacht én elegant

    Socha business bags: doordacht én elegant

    Socha business bags: doordacht én elegant

    Eén van de mooie merken die wij als officieel dealer in onze webwinkel aanbieden is het Duitse tassenmerk Socha. Typisch voor het merk Socha is dat hun laptop- en aktetassen niet persé een zakelijke uitstraling hebben. Ook de modellen die vooral voor zakelijk gebruik bedoeld zijn, ogen als een zeer elegante handtas. Je komt dus zakelijk en privé perfect voor de dag met een tas van Socha: wel zo prettig wanneer je bijvoorbeeld vanuit je werk direct een uitje hebt. Ook laat een Socha tas zich hierdoor perfect combineren met iedere outfit. 

    Socha bags inside out

    Socha is een Duits kwaliteitsmerk en bestaat al sinds 1994. Het merk is opgericht door ontwerper Jürgen Socha en richt zich sinds een aantal jaar specifiek op het produceren van elegante laptoptassen voor dames. Naast de stijlvolle en modieuze uitstraling zijn de tassen van Socha uitgesproken functioneel en robuust. Wij nemen je graag even mee in het productieproces van één van de Socha modellen in onze collectie: de Straight Line

     

      Socha Straight Line Business Bag Production 02  Socha Straight Line Business Bag Production 03  Socha Straight Line Business Bag Production 04

    Constructie van het Socha model “Straight Line”

    De Straight Line is uitgerust met een extra lange rits, waardoor je de tas eenvoudiger kunt openen en sluiten. Tegelijkertijd is de tas aan de binnenzijde voorzien van extra versteviging, om beschadiging tijdens het open en sluiten te voorkomen. De constructie is op diverse plekken versterkt, zodat de tas het gewicht van een laptop en andere (werk)benodigdheden goed aan kan. Bovendien behoudt de tas hierdoor goed zijn vorm. Ook de hengsels en aansluitpunten voor de schouderriem zijn versterkt en verankerd in de constructie van de tas. De schouderriem is aan de binnenzijde versterkt met stevig synthetisch touw voor meer draagcomfort en duurzaamheid.

    Praktische en veilige inrichting van je business bag.

    Bij het binnenwerk van deze tas is niet alleen nagedacht over de stevigheid, maar ook over functionaliteit. Zo vind je in dit model en andere modellen van Socha diverse handige vakken voor al je persoonlijke en werkgerelateerde spullen. Het vak voor je laptop of tablet is uitgerust met een 10mm dikke padding, zodat je kostbare apparatuur perfect op zijn plek blijft en veilig vervoerd kan worden. Alle onderdelen van de tas worden twee keer aan elkaar bevestigd: eerst verlijmd en later nog gestikt.

    Lichtgewicht business bag door gebruik van stevig synthetisch materiaal

    De tassen van Socha onderscheiden zich niet alleen door het opvallende ontwerp, uitvoering en afwerking, maar ook door het gebruikte materiaal. Veel zakelijke damestassen van Socha worden uitgevoerd met het materiaal Nivodur. Nivodur is een zeer licht, waterafstotend en stevig materiaal. Daardoor zijn de tassen van Socha tot wel 30% lichter. Bovendien is dit materiaal vrijwel onderhoudsvrij. Je kunt de tas reinigen met een vochtige doek. Socha tassen zijn een uitstekend alternatief wanneer je om wat voor reden dan ook liever geen leren tas wilt.

    Ben je op zoek naar elegante werk- of schooltas die absoluut tegen een stootje kan? De tassen van Socha zijn aantrekkelijk geprijsd en bieden heel veel kwaliteit en comfort voor je geld. Als officiële dealer van Socha kun je bij ons in de shop terecht voor de bovengenoemde Straight Line en een groot aantal andere stijlvolle modellen van dit mooie merk. Welke is jouw favoriet?

    Read more